Мисия

Фирмен профил и мисия

Повече от четиридесет години Mobilferro s.r.l. проектира и обзавежда мебели признати в училищата в Италия и по целия свят. Консултирайки се с архитекти и експерти педагози, Mobilferro s.r.l. изучава и реализира нови решения, които обединяват променящите се нужди в сферата на образованието с изискванията за безопасност в училищата и детските градини.

Булмобил ЕООД e филиал на Mobilferro s.r.l., в България разполагаме с производствени бази, които работят с автоматизирани процеси и гарантират ефикасност, качество и прецизност на продукцията.

Продуктите, които предлагаме са изработени в съответствие с националните и европейски норми и са изпитани от основните акредитирани лаборатории, с цел да се гарантира тяхното съответствие със стандартите за безопасност и издръжливост.

Компанията обръща особено внимание на природните и екологични аспекти и притежава сертификати, които свидетелстват за усърдието и да създава мебели безвредни за околната среда.

Обслужване

Клиентите разполагат с обслужване преди и след покупката:

Консултантите на Булмобил са на Ваше разположение, за да Ви предложат съвети за избора на правилните продукти за Вашите нужди. Образователните институции могат да се обърнат към нас, за да получат информация за нови продукти и технически детайли.

Нашият екип от специалисти е на разположение да изготви проект според Вашите изисквания. Качественият контрол върху продуктите ни позволява да Ви осигурим 5-годишен гаранционен период, през който получавате обслужване и части за подмняна.

Чуждестранни клиенти

Булмобил работи с клиенти от Северна Европа, Океания, Централна Америка и Северна Африка.